Albanian Association of Physiotherapists – Shoqata Shqiptare e Fizioterapistëve –

 • SH.SH.F.

  Shoqata Shqiptare e Fizioterapistëve (SHSHF) u themelua në Tiranë më datë 23.03.2012, me themelues kryesorë; Dr. Faton Daci dhe Dr. Erion Hiluku…

  Lexo më shumë…

 • Aktivitete

  Promovimi i fizioterapisë si një element thelbësor i rritjes së cilësisë se shërbimit mjekësor në Shqipëri, dhe arritja e standardeve të vendeve të BE.

  Lexo më shumë…

 • Anëtarët

  SHSHF ju ofron formimin ne vazhdim me organizimin e kurseve, konferencave e trajnimeve te ndryshme. SHSHF eshte referenca per ofertat e punes.

  Lexo më shumë…

Revista shkencore “FIZIOTERAPIA”

Të dashur kolegë:
Revista shkencore “FIZIOTERAPIA” eshte duke u pergatitur me kujdes nga SHSHF. Eshte revista e pare shkencore ne historine e fizioterapise shqiptare. Deshirojme te jete gati ne fillim te 2020.
Prandaj ju lutemi te dergoni sa me pare punimet tuaja shkencore, artikuj, teza te permbledhura, shkrime per fizioterapine, prezantime dhe postera. Nje komision i vecante do te perzgjedhe punimet per botim.
Revista disponon ISBN e saj, do te gjendet ne disa kopje ne Biblioteken Kombetare, si dhe do te shperndahet ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni ne rruge institucionale.
Email: fizioterapiashqiptare@gmail.com

Revista shkencore “FIZIOTERAPIA”

Partnerët

 

 

Shoqata Shqipetare e Fizioterapisteve eshte anetare e WCPT – World Confederation for Physical Therapy


 

 

Ministria e Shëndetësisë

 

 

.


 

AKTIVITETE NDER VITE (HISTORIKU)

 • Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve (2012)

  Shoqata eshte krijuar per te mbeshtetur komunitetin e Fizioterapisteve ne Shqiperi dhe jashte saj, ne cdo vend ku banojne dhe ushtrojne aktivitetin e tyre Fizioterapistet.

 • Kongresi i I-re Kombetar Fizioterapia (2012)

  Promovimii vlerave te Fizioterapise si shkence mjekesore.
  Rinovimi i dijeve te profesionalisteve ne fushen e rehabilitimit fizioterapeutik.
  Inkurajimi i profesionisteve per pjesemarrje dhe perfshirje te plote ne kerkime shkencore per te arritur standarte te larta ne fushen e Fizioterapise.
  20122012

 • Kongresi i II-te Kombetar Fizioterapia (2014)

  Fizioterapia si shkence mjeksore.
  Bashkekohezimi i diturive ne fushen e rehabilitimit fizioterapeutik.
  Diskutimi i problematikes ne fushen e fizioterapise ne shqeperi, Kosove dhe Maqedoni.

NJIHUNI ME STAFIN E SHOQATËS SHQIPTARE TË FIZIOTERAPISTËVE

 • Philosophy

  Our Philosophy

  Mauris congue est metus, nec iaculis purus placerat vel. Duis dictum sapien est, vel laoreet diam imperdiet ut. Nullam posuere fermentum eros, vitae tristique libero dictum a. Praesent vel ante quis leo.

  Nullam tincidunt aliquet eros, ut facilisis purus rhoncus ac. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae. Duis dictum sapien est, vel laoreet diam imperdiet ut.

  Mission

  Our Mission

  Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nunc porta scelerisque interdum. Donec est velit, scelerisque nec hendrerit at, suscipit feugiat nisl. Vestibulum a massa ac lacus congue auctor. Mauris congue est metus, nec iaculis purus placerat vel.

  Duis dictum sapien est, vel laoreet diam imperdiet ut. Nullam posuere fermentum eros, vitae tristique libero dictum a. Praesent vel ante quis leo mollis lobortis. Nullam tincidunt aliquet eros, ut facilisis purus rhoncus ac.

  Tradition

  Our Tradition

  Nullam tincidunt aliquet eros, ut facilisis purus rhoncus ac. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nunc porta scelerisque interdum. Donec est velit, scelerisque nec hendrerit at, suscipit feugiat nisl. Vestibulum a massa ac lacus congue auctor.

  Mauris congue est metus, nec iaculis purus placerat vel. Duis dictum sapien est, vel laoreet diam imperdiet ut. Nullam posuere fermentum eros, vitae tristique libero dictum a. Praesent vel ante quis leo mollis lobortis.

 • Why Choose Us

  • 100% responsive layout.
   Your site will look great on any screen size
  • Unlimited colors.
   Define your color and all gradients will be generated
  • Hundreds of fonts.
   (Google Web Fonts, Font-Face, System Fonts)
  • Multiple Templates.
   Customize your pages, blog and portfolio sections
  • Ongoin Support
   Design Audit included for FREE