February 2017

Monthly Archives

 • DIAGNOSTIKIMI RADIOLOGJIK I PATOLOGJIVE OSTEO-ARTIKULARE NE FIZIOTERAPI

  Trajnim dy ditor: “DIAGNOSTIKIMI RADIOLOGJIK I PATOLOGJIVE OSTEO-ARTIKULARE NE FIZIOTERAPI” Ky trajnim eshte dizenjuar nga SHSHF dhe ka patur nje kerkese ne rritje per realizimin e tij. Ju urojme suksese te gjithe pjesemarresve, duke falenderuar profesorin e ftuar, Dr. Almir Skana. Ne kete trajnim do te marrin pjese vetem fizioterapiste dhe studente fizioterapie anetare te […]

 • KURSE, TRAJNIME TE SHSHF PER VITIN UNIVERSITAR 2014-2015

  KURSE, TRAJNIME TE SHSHF PER VITIN UNIVERSITAR 2014-2015 KURSE, TRAJNIME DHE AKTIVITETE TE SHSHF PER VITIN UNIVERSITAR 20142015 Propozuar nga stafi drejtues i SHSHF. Ju kerkohet bashkepunim te gjithe anetareve te SHSHF qe te bejne propozimet e tyre sipas interesave profesionale, hulumtimeve shkencore dhe nevojave kombetare ne fushen e fizioterapise. Te gjitha aktivitetet realizohen nga […]

 • Terapia Manuale

  Cfarë është Terapia Manuale. Çfarë është “Terapia manuale” dhe se si ajo ka evuluar në rrjedhën e historisë njerëzore? Kjo është një çështje që ka të bëjë me çdo fizioterapist. Për fat të keq, në Shqiperi në mungesë të informacionit të mjaftueshëm për ta aplikuar me kompetencë dhe korrektësi, janë krijuar kushte për krimizimin e […]

 • SHSHF partnere ne themelimin e AUEC- Unioni Shqiptar i Kujdesit per te Moshuar

  SHSHF partnere ne themelimin e AUEC- Unioni Shqiptar i Kujdesit per te Moshuar Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve eshte partnere ne themelimin e AUECUnioni Shqiptar i Kujdesit per te Moshuar, perkrah organizatave dhe kompanive me prestigjoze ne Shqiperi, SANUS, GIZ, Fondacionit Gjerman FRIEDRICH EBERT STIFTUNG, Ministria e Mireqenies Sociale, etj. Tirane, janar 2015.