April 2020

Monthly Archives

  • NJOFTIM

    NJOFTIM Të dashur kolegë dhe miq: Duke shpresuar të jeni mirë ju dhe familjet tuaja ju bëjme me dije se per shkak te pandemisë nga virusi COVID-19, Kongresi IV (katert) Nderkombetar i Fizioterapise i parashikuar me 9-10 Maj 2020 do te shtyhet. Shpresojmë që kjo situate të kalojë sa më shpejt. Data tjeter e Kongresit […]