skip to Main Content
“DIAGNOSTIKIMI RADIOLOGJIK I PATOLOGJIVE OSTEO-ARTIKULARE NE FIZIOTERAP

“DIAGNOSTIKIMI RADIOLOGJIK I PATOLOGJIVE OSTEO-ARTIKULARE NE FIZIOTERAP

Trajnim dy ditor:
“DIAGNOSTIKIMI RADIOLOGJIK I PATOLOGJIVE OSTEO-ARTIKULARE NE FIZIOTERAPI”
Ky trajnim eshte dizenjuar nga SHSHF dhe ka patur nje kerkese ne rritje per realizimin e tij.
Ju urojme suksese te gjithe pjesemarresve, duke falenderuar profesorin e ftuar, Dr. Almir Skana.
Ne kete trajnim do te marrin pjese vetem fizioterapiste dhe studente fizioterapie anetare te SHSHF.

Programi: Radiologjia e thjeshte, Rezonanca magnetike. Aspekte te mbrojtjes dhe te diagnostikimit te diferencuar ne fizioterapi. Indikimet e Dg. Radiologjike ne fizioterapi. Aspekte etike. Diagnoza e diferencuar e sistemeve osteo artikulare dhe tendinoze ne patologji te ndryshme. Osteoporoza,Osteomalacia, Spondiloartroza, Spondilolisteza, Frakturat, Mikro-traumat, Calcifikimet artikulare etj.
Instruktore: Dr. Almir Skana, mjek specialist ne imazheri, profesor i lendeve te Anatomise dhe Imazherise.
Dr. Erion Hiluku, fizioterapist i specializuar ne Rehabilitim Neurologjik dhe Kardio Respirator.
Vendi: Tirane, Albania. SHSHF
Numri i oreve: 16 ore teoriko praktike.
Data:
11-12 shkurt 2017
ORA 11:00
Korrespondenca: fizioterapiashqiptare@gmail.com
www.shshf.al
Tel:0696153858

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

Back To Top