skip to Main Content
Geneve 2019, ZVICER. WCPT CONGRESS

Geneve 2019, ZVICER. WCPT CONGRESS

Geneve 2019, ZVICER.
WCPT CONGRESS
GENERAL MEETING
KONFEDERATA BOTERORE E FIZIOTERAPISTEVE WCPT
SHOQATA SHQIPTARE E FIZIOTERAPISTEVE SHSHF

#Shqiperia u perfaqesua denjesisht nepermjet #SHSHF, me delegatin e saj Dr. Faton Daci
-Per here te pare Shqiperia merr pjese si vend anetar dhe voton per projektet dhe per zgjedhjet e drejtuesve boterore te fizioterapise.
-Urime Zonjes Emma K. Stokes, President dhe anetareve te tjere te bordit!
#Kosova pranohet ne WCPT si vend anetar me te drejta te plota, perfaqesuar nga Oda e Fizioterapisteve te Kosoves. Urimet tona me te perzemerta!
-SHSHF, konfirmon mbeshtetjen e WCPT dhe pjesemarrjen e drejtuesve te saj ne Tirane 2020, Kongresi IV Kombetar i Fizioterapise.

Faleminderit #Fizioterapi , per studentet , per shkencen , per miqte  per network,SHSHF per organizimin ,
Per ecjen se bashku !

    

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 19 =

Back To Top