skip to Main Content
Nga Zyrat E SHSHF Ne Pergatitje Te Trajnimit Te Rradhes

Nga zyrat e SHSHF ne pergatitje te trajnimit te rradhes

Nga zyrat e SHSHF ne pergatitje te trajnimit te rradhes. Kane mberritur nga Spanja edhe materialet Kinezio tape, shirita Tape te fortesive te ndryshme etj,
gershere dhe materiale didaktike kortezie per cdo pjesemarres.

.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

Back To Top