skip to Main Content
REFLEKSOLOGJIA Plantare Dhe Palmare

REFLEKSOLOGJIA plantare dhe palmare

REFLEKSOLOGJIA plantare dhe palmare
Refleksologjia plantare ёshtё shkenca dhe arti antik i promovimit tё terapisё sё tё gjithё trupit nёpёrmjet kёmbёve. Qёllimi kryesor i terapisё ёshtё relaksimi total
i gjithё sistemit, dhe prej kёtu mund tё punohet efektivisht me kushte mё specifike pёr shёndet dhe mirёqenie optimale. Kjo ёshtё njё metodё unike e aktivizimit
tё forcёs shёruese tё trupit tonё. Duke pёrdorur teknika tё refleksologjisё, mund tё stimulohet mekanizmi natyral i trupit qё ndihmon trajtimin e simptomave tё
ndryshme. Refleksologjia akseson reflekset natyrale dhe sistemet e zonave energjike qё qarkullojnё nё tё gjithё trupin, tё cilat korrespondojnё me tё gjitha
organet kryesore, gjendrat dhe pjesёt e trupit.
KY TRAJNIM ESHTE DIZENJUAR VECANERISHT PER FIZIOTERAPISTET. PJESEMARRESIT DUHET TE JENE DOMOSDOSHMERISHT ANETARE TE SHSHF.
SUKSESE!!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =

Back To Top