skip to Main Content
Trajnim: Drenazhi Limfatik Manual, Teknikat Dhe Aplikimet.

Trajnim: Drenazhi Limfatik Manual, teknikat dhe aplikimet.

Trajnim: Drenazhi Limfatik Manual, teknikat dhe aplikimet.
Manual lymphatic drainage, techniques and applications.

Trajnim profesional praktik dhe teorik, nje mundesi unike qe te pervetesoni perfundimisht teknikat e drenazhit linfatik.
Instruktore pedagoge, fizioterapiste, qe praktikojne DLM ne spitalet me te njohura ne Shqiperi.
170 slidera ilustruese ne dizpozicion, dhurate per pjesemarresit, ne gjuhen shqipe.
Trajnimi mundesohet dhe sponsorizohet nga SHSHF, cmimi minimal i pjesemarrjes, (sa nje seance DLM), perfshin kuoten e antaresimit ne SHSHF.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

Back To Top