skip to Main Content
Trajnim: Fizioterapia Manuale: Manipulimi I Artikulacioneve Dhe I Fashiave.

Trajnim: Fizioterapia manuale: manipulimi i artikulacioneve dhe i fashiave.

Trajnim: Fizioterapia manuale: manipulimi i artikulacioneve dhe i fashiave.
Manual physiotherapy: manipulation of articulations and fascia

Trajnim i dizenjuar sipas standarteve te WCPT

Dr. Phys. Erion Hiluku SHSHF
Dr. Faton Daci SHSHF

Leksion, demostrime dhe praktike me pjesemarresit ne ambiente akademike dhe klinike. Instruktore dhe pedagoge me formim dhe pervoje nderkombetare.
Rezervim i domosdoshem: 5000 L
Certifikate Anglisht—Shqip te standarteve WCPT Certifikim nderkombetar.
Vendi:Tiranë, 1 – 2 QERSHOR 2019. 11:00 New Generation Qender Multifunksionale. Te Selvia.
Kontakt:
fizioterapiashqiptare@gmail.com
www.shshf.al www.wcpt.org Tel:+355 696153858

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + six =

Back To Top