skip to Main Content
“Traksioni Vertebral Ne Fizioterapi: Indikimet Dhe Menyrat E Aplikimit”.

“Traksioni vertebral ne Fizioterapi: indikimet dhe menyrat e aplikimit”.

Te nderuar kolege dhe miq te fizioterapise,
SHSHF ne bashkepunim me Hygeia Hospital Tirana – HHT organizon per here te pare ne Shqiperi trajnimin teoriko – praktik:
“Traksioni vertebral ne Fizioterapi: indikimet dhe menyrat e aplikimit”.
Jeni te mirepritur!

.

.

.

.

.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =

Back To Top