Apliko Online

Formular Aplikimi

APLIKIM per KONGRESIN e III KOMBETAR TE FIZIOTERAPISE – TIRANE 20/21-05-2017
Tirana Interancional Hotel ora 10 : 00

Enter your name (Emri juaj):*
Enter your E-mail (E-maili juaj aktiv):*
Your Phone Number (Numri juaj i telefonit):*
-
Date (Data):*
FAKULTETI / INSTITUCIONI:*
Message Subject (Subjekti i mesazhit tuaj):*
Enter your Message (Mesazhi juaj i plotë):*
Type the characters you see here (Shkruaj fjalët që shikon në foto):

AFATET E REGJISTRIMIT

Inkurajojme te gjithe personelin mjekesor, fizioterapistet, dhe studentet te kryejne proceduren e regjistrimit per pjesmarrjen ne kongresin e III kombetar te Fizioterapise.

Deri me daten 10 MAJ 2017 tarifa e regjistrimit ne kongres do te jete 5000 leke per anetaret e shoqates. Pas kesaj date tarifa rritet perkatesisht 50% te tarifes baze.

KRYERJA E PAGESES

Pagesa per regjistrimin dhe pjesemarrjen ne kongres behet prane zyres se Shoqates Shqipetare te Fizioterapisteve ne adresen:

Rr: 4 Deshmoret, pallati 114 Tirane. Ose nga te deliguarit zyrtar te shoqates, si dhe me numer llogarie:

SWIT/BIC  NCBAALTXXX; NR I LLOGARISE   525001116, IBAN ALL. BKT

VEMENDJE PER DOREZIMIN E ABSTRAKTEVE!
Dorezimi i abstrakteve behet ne menyre elektronike ne adresen e emailit: abstrakt.shshf@gmail.com nga ku do te informoheni per pranimin ose refuzimin e punimit tuaj. Abstraktet pranohen deri ne daten 10 Prill 2017! Faleminderit per bashkepunimin!
Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve
E-mail: abstrakt.shshf@gmail.com
Tel: +355 4 453 1444
0696153858