skip to Main Content
REFLEKSOLOGJIA Plantare Dhe Palmare

REFLEKSOLOGJIA plantare dhe palmare

REFLEKSOLOGJIA plantare dhe palmare Refleksologjia plantare ёshtё shkenca dhe arti antik i promovimit tё terapisё sё tё gjithё trupit nёpёrmjet…

METODA PILATES NE FIZIOTERAPI

METODA PILATES NE FIZIOTERAPI

METODA PILATES NE FIZIOTERAPI “METODA PILATES NE FIZIOTERAPI” Për herë të parë në Shqipëri, Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve, në bashkëpunim…

Kongresi I I-re Kombetar I Fizioterapise

Kongresi i I-re Kombetar i Fizioterapise

Kongresi i I-re Kombetar i Fizioterapise Promovimii vlerave te Fizioterapise si shkence mjekesore. Rinovimi i dijeve te profesionalisteve ne fushen…

Kongresi I II-te Kombetar I Fizioterapise

Kongresi i II-te Kombetar i Fizioterapise

Kongresi i II-te Kombetar i Fizioterapise Fizioterapia si shkence mjeksore. Bashkekohezimi i diturive ne fushen e rehabilitimit fizioterapeutik. Diskutimi i…

Back To Top