https://shshf.al/aktivitetet

  • NJOFTIM

    NJOFTIM Të dashur kolegë dhe miq: Duke shpresuar të jeni mirë ju dhe familjet tuaja ju bëjme me dije se per shkak te pandemisë nga virusi COVID-19, Kongresi IV (katert) Nderkombetar i Fizioterapise i parashikuar me 9-10 Maj 2020 do te shtyhet. Shpresojmë që kjo situate të kalojë sa më shpejt. Data tjeter e Kongresit […]

  • Revista shkencore “FIZIOTERAPIA”

    Të dashur kolegë: Revista shkencore “FIZIOTERAPIA” eshte duke u pergatitur me kujdes nga SHSHF. Eshte revista e pare shkencore ne historine e fizioterapise shqiptare. Deshirojme te jete gati ne fillim te 2020. Prandaj ju lutemi te dergoni sa me pare punimet tuaja shkencore, artikuj, teza te permbledhura, shkrime per fizioterapine, prezantime dhe postera. Nje komision […]