NJOFTIM

Të dashur kolegë dhe miq:
Duke shpresuar të jeni mirë ju dhe familjet tuaja ju bëjme me dije se per shkak te pandemisë nga virusi COVID-19, Kongresi IV (katert) Nderkombetar i Fizioterapise i parashikuar me 9-10 Maj 2020 do te shtyhet. Shpresojmë që kjo situate të kalojë sa më shpejt. Data tjeter e Kongresit mund te jete ne fund te vitit 2020.
Gjithsesi ne do presim deri ne nje njoftim te dytin per daten fikse te kongresit.
Ndërkohë ju mund te dergoni punimet tuaja per vleresim, ndersa per regjistrimet do kete nje njoftim te dytë.
Ju urojmë shëndet!
Shoqata Shqiptare e Fizioterapistëve.